Monday, November 03, 2008

pelik... pelik....

mmm... kenapa yer aku tak leh bau husband... aku pening nak muntah... semua ada... ala... kesian dia... tapi aku tak leh... awal itu bole la buat2 tak tahu sekarang lagi teruk rasanya.... nak cakap terang2 takut kecik ati... tapi itulah kenyataan nya... memang ada aku dengar time mengandung nie macam2 alahan pelik2... bagi aku ni pun alahan pelik juga... dulu sebelum ngandung ok jer.. tak der bau busuk ker apa.. sekarang bagi aku bau sangat busuk walaupun dah mandi.. terukkan... :'(

dok sebelah pun aku tahan nafas lama2... sebab aku tak nak dia kecik ati... tido pun gitu... time tido aku tudung muka dengan bantal... sorry ayang.... :'( mmm... hope dia ok lah... jangan kecik ati yer... wife ayang nie tengah alah.... :)

lately nie selalu juga sendi-sendi sengal-sengal dan kaki selalu cram bila tido... dah tak cukup kot calsium suppliment yang aku amik.. tak perlah... kadang2 je .... awal itu hari pun cam nie.. tapi bila amik suppliment tu dah tak der.. tapi sekarang ia berulang lagi.. :) ye lah kot calsium dah tak cukup.. my baby is draining the calsium from me... hehehehe.. tak per lah hope dia sihat dan selamat lahir ke dunia nie... :)

1 comment:

mye said...

oh...ini adalah kebiasaan...jgn risau. cuma bertahan saje lah ya! selamat mengandung! ;)