Tuesday, August 19, 2008

dolls lagi....

tetiba jer got ideas and mood untuk menjahit... mmm... jahit dolls lagi la cam biasa my favourite thing to make.... bosan dok umah tak boleh buat apa2 itu hari time MC seminggu coz of bleeding.... bila yer... tak silap aku time 16 weeks of pregnancy... so i can't walk coz sakit ... i can't to much of house work... all things are taken care by my hubby... all the dishes, clothes, cooking and tidy our house. thanks dear for all your help.... i know you are worried and tired at that time... but u still continue to help.... sekarang dah ok... alhamdullillah dah 23 weeks dah pun....

here are some pictures of the dolls made... hahahaha... entah nak buat apa dengan dolls nie... simpan jer laa... :)



3 comments:

nuyu said...

ko amik gambar setiap satu dolls tu, emel kat aku. kita akan fikirkan cara terbaik utk mengurangkan kuantiti benda tu sebelum dia membiak...

farra said...

seperti yang disarankan oleh nuyu... aku akan mengambil gambar setiap satu doll2 ni dan akan post balik... :)

mye said...

aku nak!!! ko bukak account etsy.com la farah. (tapi aku still nak satu boley?!) ;)