Tuesday, August 19, 2008

edited photos....

mmm... giler lama tak blogging... hahaahaha... tu la... betul kata nuyu... laptop ada kat bos... sampai sekarang tak dapat2.... kat rumah ada laptop tapi cam tak install adobe photoshop jadik tak der masa gitu nak edit gambar... ni pun edit kat office pakai komputer share kat It department.. hihihihi... penyalah gunaan fasiliti gitu.... tak la... bosan tunggu print gambar renovation lembab giler nak keluar.... so sementara menunggu aku edit la aku nyer gambar yang kebetulan ada dalam tumb drive yang nak di cuci di kedai gambar tapi sampai sekarang tak hantar-hantar... hahahaha... teruk betul la...

tak abis2 lagi cita2 aku untuk mengedit gambar wedding sendiri... setakat ini baru ini sahaja yang aku dapat buat... hahahaha.... ni la serba sedikit gambar yang sempat di edit setelah sekian lama... (dah mengandung pun edit gambar kawin tak siap2 lagi) :)


waktu ketibaan rombongan pengantin lelaki

di pantai Bachok


hantaran perempuan untuk lelaki



hantaran lelaki untuk perempuan

1 comment:

nang said...

pandailah kak fara edit gambar guna photoshop. Nang pena try tp x pandai langsung... hhmmm... cutelah doll yg kak fara jahit tu..
anyway.. cangrats on ur pregnancy. take care